exec 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2009 Witam. Proszę was o opinie na temat grafiki mojego forum ; ) http://kwiat3k.deviantart.com/art/CSarena-...esign-131356402 - na sucho http://csarena.pl - online Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2009 Hmm, ogolnie ladne jak dla mnie, ale te ikonki mi sie nie podobaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2009 Proszę o oceny innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2009 ja bym na początek oddzielił bardziej content od tła, zlewa się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2009 ja bym na początek oddzielił bardziej content od tła, zlewa się Nic dodać, nic ująć. Takie same mam wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2009 jeszcze jakieś uwagi ;>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2009 Jak dla mnie "kwadratowo" brak płynności kształtów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2009 "jedzie" po oczach, ale zapewne ten efekt czuć tylko od 20ego roku życia : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2009 Zgodzę się niestety ze Sponsim (chyba jesteśmy w podobnym wieku). Jak na forum to troszkę męczące zestawienie kolorów (mocna biel i czerwień na ciemnym tle). Do tego, jak już zauważyli poprzednicy, ikonki są ździebko ubogie, sam pomysł zły nie jest, ale po pierwsze nieco bym je zmniejszył, a po drugie jeśli już chcesz taką formę zachować, to może uatrakcyjnij je jakimś lekkim gradientem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 "jedzie" po oczach, ale zapewne ten efekt czuć tylko od 20ego roku życia : ) ja tam nic nie czuje a też się łapę Zgodzę się niestety ze Sponsim (chyba jesteśmy w podobnym wieku). Jak na forum to troszkę męczące zestawienie kolorów (mocna biel i czerwień na ciemnym tle). Do tego, jak już zauważyli poprzednicy, ikonki są ździebko ubogie, sam pomysł zły nie jest, ale po pierwsze nieco bym je zmniejszył, a po drugie jeśli już chcesz taką formę zachować, to może uatrakcyjnij je jakimś lekkim gradientem. na pewno coś poprawię, dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach