BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 Hm mam problem z DirectAdminem instalowałem go już kilkanaście razy i nigdy takiego problemu nie było otóż gdy wchodzę na Ip serwer wszystko niby śmiga ale gdy wejdę przez port IP:2222 wyskakuje że SERWER NIE ODPOWIADA gdy sprawdzam przez SSH czy direct admin odpowiada dostaję pozytywną odpowiedz Operator nie blokuje portu antywirus też nie czy przyczyną może być firewall ? nie wiem już co mam zrobić więc czekam na wasze propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 iptables -L Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 Włączony moim zdaniem port 2222 jest blokowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 Po wpisaniu tej komendy nic się nie odpaliło # iptables -L Chain INPUT (policy ACCEPT) target prot opt source destination Chain FORWARD (policy ACCEPT) target prot opt source destination Chain OUTPUT (policy ACCEPT) target prot opt source destination Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 TAK może najlepszym rozwiązaniem będzie przeinstalować panel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 Centos 5.3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 a moze zobacz czy cię direct admin na blacklistę nie wrzucił sprawdz czy komuś innemu DA działa i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 ps aux |grep directadmin /etc/init.d/directadmin restart cd /var/log Działaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 error.log Check the value of your ethernet_dev=eth0 setting in your /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf file and the output of /sbin/ifconfig Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 pomóc w użyciu słownika ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 pewnie ma vps i to bedzie venet0:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2009 no już to zmieniłem dziękuję wszystkim za poświęcenie wszystko działa POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach