msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2009 Mam serwer w roothosting (active hosting) i jestem pod wrażeniem fakt pingi nie są super ze względu na brak atmana etc ale tak to wszystko że tak powiem za*****. Zdziwiłem się też że jednak Active Hosting ma swój sprzęt... myślałem że to kylosa a się wykazali i na swoim tylko szkoda że jeszcze u kogoś no ale jak się innaczej nie da to dobre i tak:) Plusik dla A-H i Pana'ów Miodka'ków bo firma na Sebastiana Miodek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2009 Mam serwer w roothosting (active hosting) i jestem pod wrażeniem fakt pingi nie są super ze względu na brak atmana etc ale tak to wszystko że tak powiem za*****.Zdziwiłem się też że jednak Active Hosting ma swój sprzęt... myślałem że to kylosa a się wykazali i na swoim tylko szkoda że jeszcze u kogoś no ale jak się innaczej nie da to dobre i tak:) Plusik dla A-H i Pana'ów Miodka'ków bo firma na Sebastiana Miodek. To chyba powinno w koszu byc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach