Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Tani? OK, to jedziemy: www.iq.pl, www.dhosting.pl, www.nq.pl, ew. Luna w KEI - no co, tanio.. dla mnie tanio, nie wiem co może to oznaczać dla autora.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Tani?OK, to jedziemy: www.iq.pl, www.dhosting.pl, www.nq.pl, ew. Luna w KEI - no co, tanio.. dla mnie tanio, nie wiem co może to oznaczać dla autora.. W sumie robisz się nudny Miłosz (masz rację co prawda ale nie każdy user musi tak do końca być wyedukowany - przyznaj). Zapraszam do nas (IONIC.pl), pakiety od 21 do 299 zł netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 najdmen ...tjaaaaaaaaaaa.. i kto to mówi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juventinio 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Tani?OK, to jedziemy: www.iq.pl, www.dhosting.pl, www.nq.pl, ew. Luna w KEI - no co, tanio.. dla mnie tanio, nie wiem co może to oznaczać dla autora.. nudny jestes, sam trollujesz w kazdym temacie a oczekujesz bog wie jakiego poziomu w dziale PROSBY. Czy ty nie masz zycia i jedynym Twoim zajeciem jest pisanie bzdur w tego typu tematow? Ilez mozna pisac jedno i to samo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasiu Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 może www.linuxpl.com nawet na swoim forum mają przema więc nie będzie kłopotu j.b.c jako polecającego możesz wpisać miszczu no co, tanio.. dla mnie tanio, nie wiem co może to oznaczać dla autora.. piszesz tak już który raz, na kieszeń nastolatka nie będzie to zbyt tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 juventinio dziękuję za dodanie do dyskusji cennej wypowiedzi... - moje gratulacje Stasiu sorry, nie mam zamiaru analizować kim jest autor.. ludzie (a raczej Polacy) powinni o wiele częściej używać mózgów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Popieram tutaj "podejście" Sponsiego... . Niech się ludzie nauczą precyzować swój budżet - tym bardziej jeśli piszą, że ma to być "szybki stabilny serwer" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juventinio 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 ale ja tez go popieram, wszyscy go popieramy jednak pisanie tego w kazdym temacie tak czy siak niczego nie zmieni moderatorem to on nie jest takim pisaniem tylko karmi trollow Od moderowania sa moderatorzy, najlepiej takie tematy zostawiac bez odpowiedzi, zamykac, kasowac, whatever. Zreszta w czesci tematow requesty sa dosc dobrze doprecyzowane a mimo to sponsi zawsze musi wsadzic swoje 3 grosze, no bo jakby to tak sie niczego nie czepic przez caly dzien. Cos trzeba robic. Czasem dla zasady, czasem dla posta a czasem zeby podenerwowac usera. Dziwicie sie, ze forum wyglada jak wyglada? Skoro tolleruje sie takich userow jak sponsi? Ba, nikt mu nie zwraca uwagi nawet. Prawie jak moderator, prawie robi wielka roznice. ps. Sponsi, ty tez uzyj mozgu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach