Fado 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Mam do sprzedania wieczna licencje vBulletin (OWNED LICENSE). 200 PLN (mam tylko jedna, nie uzywam dlatego sprzedaje) normalna cena to ponad 500 PLN Kontakt: PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Kiedy była zakupiona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fado 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2009 aktualizacje wygasly pod koniec maja tego roku, jest to wersja 3.8.2 a najnowsza to 3.8.4, wiec nie tak zle mozna odnowic ja dopiero jak cos konkretnego sie pojawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2009 A kiedy ostatnio była zmieniana domena ? Bo przecież co 3 miesiące można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fado 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2009 Oferta nadal aktualna. Ze zmiana domeny nie bedzie zadnych problemow... MOZLIWOSC WYSTAWIENIA NA ALLEGRO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fado 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2009 LINK DO AUKCJI KUP TERAZ: http://allegro.pl/item750629084_dozywotnia...wned_tanio.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fado 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2009 Z aukcjiWaznośc licencji: 26 maja 2009 ? to w końcu do kiedy ważna... Do tej co podano, tylko to data waznosci aktualizacji, ktore trzeba za 40 dolarow co roku przedluzac (zwykle przedluza sie za 100 dolarow). Kupujac ja u mnie i przedluzajac na VB i tak polowe oszczedzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach