Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Witam. Szukam hostingu pod moje forum. 500 userów, skrypt MyBB(średnio 22 zapytania do bazy). Zależy mi na dostępie do SSH. W tej chwili mam na jakimś przepchanym dedyku z ovh, więc praca dość niekomfortowa. Zainteresowało mnie linuxpl.com, ale tu znów problem z hetzner i pingami do TP. :/ Może polecicie coś innego w tym przedziale cenowym z SSH?(50 zł rok). Pozdrawiam Wojtek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 http://www.cal.pl/ pomimo opinii na forum to polecam Możesz wybrać któryś plan z ssh lub dokupić ssh płacąc jednorazowo 99zł Edit: linuxpl.com wogóle nie polecam, serwery są dziurawe, administracja nie jest za przyjazna http://www.wykop.pl/link/226356/umowa-jaka...upujesz-hosting W dodatku linuxpl nie oferuje ssh, kiedyś było ale wyłączyli bo były pewne "nadużycia", niewiem jak jest teraz bo mieli robić chrootowane środowisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Jak dla mnie troszkę za drogo w cal. Póki co będe testować linuxpl. ps. Czy przy pingu 250 a 60 będzie duża różnica przy ładowaniu stron? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Najpierw im wyślij maila czy ssh mają nadal w ofercie bo z tym różnie jest. A co do różnicy to taka średnia, będzie lekko odczuwalna napewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 progreso.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 za 50zł rocznie to ciężko będzie. musiałbyś trochę dołożyć (może jakieś reklamy?) i mógłbyś kupić shared @ dhosting.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Więc pewnie wezmę w linuxpl. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 ja też mam w linuxpl.com i sobie chwalę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach