Pliki 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Witam , zlecę konfiguracje vps, z ovh.pl RPS 1. Do zadań należało by wgranie skryptu strony , oraz wytłumaczenie mi jak później mogę zarządzać serwerem. (podmieniać pliki itp.) Możliwa transakcja przez allegro Proszę o podawanie cen na pw wybiorę najkorzystniejszą dla mnie ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 podaj maksymalną cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 No napisz cenę, wysłałem ci PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Witam , zlecę konfiguracje vps, z ovh.pl RPS 1. Do zadań należało by wgranie skryptu strony , oraz wytłumaczenie mi jak później mogę zarządzać serwerem. (podmieniać pliki itp.) Możliwa transakcja przez allegro Proszę o podawanie cen na pw wybiorę najkorzystniejszą dla mnie ofertę. W przypadku poszukiwania zleceniobiorcy wymagana jest podana cena, która użytkownik jest gotów zapłacić za usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach