MnicH54 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 Witam, mam mały problem z DA. Mam pod IP podpiętą domenę. Oraz parę użytkowników na serwerze. Gdy wchodzę na tą domenę czyli np bla_bla.pl wyskakuje mi Shared IP i komunikat. Mimo iż pliki strony głównej mam wgrane. O co z tym chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 Usun i dodaj domene ponownie Zazwyczaj pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnicH54 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 hmm... ale to jest główna domena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 Domenę masz wydelegowaną IN NS, czy też jakoś przy pomocy rekordów A/CNAME? Jeśli to drugie, to upewnij się, że na dobre IP ją kierujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 no mylisz się niestety Tutaj musze Cie rozczarowac, w tym wypadku moge sie mylic co zostal opisany. Ale w niektorych sytuacjach takie rozwiazanie jak napisalem pomaga (wiem z doswiadczenia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach