sokolam 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 Witam. Do sprzedania jedna z najwiekszych stron torrent w Polsce. Jest to katalog plików torrent znalezionych w sieci, nie ma wlasnego trackera. elitetorrent.pl Strona istnieje 15 miesiecy, przez ten czas zgromadzila ponad 123 tysiace uzytkownikow, codziennie rejestruje sie okolo 300-400 nowych uzytkownikow. Zarobki strony to okolo 3 tys zloty, czesto jest to sporo wiecej. Dokladne statystyki powaznie zainteresowanym. Napisze tez czemu sprzedaje strone. Z racji ze to nie jest ogloszenie typu: kup a za 2 miesiace zarobisz 5 tys zl jak na allegro czekam tylko na powazne oferty cenowe! Strona w tym roku zarobila: 25 tys zl Oferty cenowe oraz wiecej info: Pw Email: portaltvsat@gmail.com Marcin Sokół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokolam 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Ponawiam. Serwis w wrzesniu zarobil juz ponad 2300 tys zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Jakiś dowód na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokolam 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Wrzesnien: Z smsów: http://img509.imageshack.us/img509/8201/dotpay.jpg Z wplat kartami: 600 zł : http://img156.imageshack.us/img156/9786/dotpay1.jpg Z reklamy: 250 zł, baner na stronie glownej. Mailing: Nie byl sprzedawany. Łacznie daje to 2600 zł w polowie miesiaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mzygmunt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Jaka minimalna kwota? Faktura ? Ile miesiecznie kosztuje serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokolam 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Faktury wystawic nie moge. Reszte pisze na Pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Do sprzedania jedna z najwiekszych stron torrent w Polsce. Szkoda słów. http://www.alexa.com/siteinfo/elitetorrent.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokolam 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Szkoda słów. http://www.alexa.com/siteinfo/elitetorrent.pl Szanuje szanuje twoje zdanie A twoje staty moga pokazywac sobie co tylko chca, moje tez co innego ;] Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Ale to nie staty xorga, tylko Alexy. Siła wyższa, z którą nie wygrasz i nie masz co dyskutować. Zauważyłem jedną rzecz - spory spadek odwiedzin z wyszukiwarek, co świadczy chyba o niezbyt dobrym pozycjonowaniu. Ale mimo to strona ma potencjał, raczej pnie się powoli do góry. torrenty.org to to nie są i bez większych inwestycji raczej nie będą, ale solidnego średniaka da się z tego zrobić. Zastanawia mnie, dlaczego, mimo tych wskaźników, sprzedajesz serwis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokolam 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Ale to nie staty xorga, tylko Alexy. Siła wyższa, z którą nie wygrasz i nie masz co dyskutować.Zauważyłem jedną rzecz - spory spadek odwiedzin z wyszukiwarek, co świadczy chyba o niezbyt dobrym pozycjonowaniu. Ale mimo to strona ma potencjał, raczej pnie się powoli do góry. torrenty.org to to nie są i bez większych inwestycji raczej nie będą, ale solidnego średniaka da się z tego zrobić. Zastanawia mnie, dlaczego, mimo tych wskaźników, sprzedajesz serwis? A moge napisac to oficjalnie, ruch troche moze i zmalal ale to z racji ze wakacje sie skonczyly, a sprzedaje bo nie moge miec dodatkowego dochodu a juz napewno nie 3 tys miesiecznie ;/ chetnie znajde tez wspolnika co odkupi swoje 50% serwisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 A moge napisac to oficjalnie, ruch troche moze i zmalal ale to z racji ze wakacje sie skonczyly, a sprzedaje bo nie moge miec dodatkowego dochodu a juz napewno nie 3 tys miesiecznie ;/ chetnie znajde tez wspolnika co odkupi swoje 50% serwisu. szczerze? zaskakujesz mnie coraz bardziej to możesz mieć ten dodatkowy dochód czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokolam 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 szczerze? zaskakujesz mnie coraz bardziej to możesz mieć ten dodatkowy dochód czy nie? No wlasnie nie i dlatego chce albo sprzedac serwis cały, lub 50% z tym ze dochody ida na nowego współwłaściciela. Oczywiscie wszystko po stosownych umowach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Samo prowadzenie serwisu torrentowego to już kombinacja, a Ty chcesz jeszcze bardziej zakombinować ze wspólnikami, na których mają iść dochody (jak rozumiem, tylko oficjalnie, a po cichu, poza kontrolą skarbową podział fifty-fifty?). Ale w sumie rób jak uważasz, nie moja sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 przestańcie gnębić chłopaczka ps. jaka jest cena serwisu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Witam. Do sprzedania jedna z najwiekszych stron torrent w Polsce. Jest to katalog plików torrent znalezionych w sieci, nie ma wlasnego trackera. elitetorrent.pl Strona istnieje 15 miesiecy, przez ten czas zgromadzila ponad 123 tysiace uzytkownikow, codziennie rejestruje sie okolo 300-400 nowych uzytkownikow. Zarobki strony to okolo 3 tys zloty, czesto jest to sporo wiecej. Dokladne statystyki powaznie zainteresowanym. Napisze tez czemu sprzedaje strone. Z racji ze to nie jest ogloszenie typu: kup a za 2 miesiace zarobisz 5 tys zl jak na allegro czekam tylko na powazne oferty cenowe! Strona w tym roku zarobila: 25 tys zl Oferty cenowe oraz wiecej info: Pw Email: portaltvsat@gmail.com Marcin Sokół Jakby tyle zarabiała, pewnie nie sprzedawałbyś. Nie oszukujmy się ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2009 Jakby tyle zarabiała, pewnie nie sprzedawałbyś. Nie oszukujmy się ... ehh przecież napisał czemu chce sprzedać lub oddać 50% udziałów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2009 Ale jakoś nie przekonuje mnie to tłumaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sokolam 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 16, 2009 Zescie sie przyczepili Osoba zainteresowanym wyjasnilem dokladnie o co mi chodzi, zarobki przedstawilem, statystyki tez. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach