analyzer 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2009 Witam, Tak jak w temacie interesują mnie stare oferty kim L i OVH SP mini odpowiednio 97 zł m/c i 195 zł m/c. Oferty proszę składać na maila serwer@g.pl. Oczywiście wraz z przeniesienie praw do serwera na moje konto. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analyzer 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2009 Serwery kupione nadal zainteresowany czekam na oferty. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analyzer 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 Czekam na oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
analyzer 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2009 Nad każda oferta się zastanowię więc śmiało można pisać. Głównie KIM L, KIM 2XL (można składać też inne propozycje z gamy kim) oraz SP mini, EG BEST OF, EG MAX (nie interesują mnie oferty z wyższej półki MG, HG). Kontakt: serwer@g.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach