tomii 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2009 Poszukuje małego konta hostingowego: pojemność 0,5 gb transfer z 2gb/msc php+mysql możliwość przejścia na większy pakiet. Czy ktoś może zaoferować mi konto o takich parametrach? Cena współmierna do parametrów powiedzmy wstępnie do 25 zł/rok. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2009 "Cena współmierna do parametrów" a jakość? a podatki? znowu kolejny błąd w myśleniu.. "chcę tylko tyle, więc dajcie mi to w cenie stosunkowej do innych ofert".. phhh masz: http://www.smallservers.pl/hosting_lite_edition Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2009 Sponsi: doczytałeś do końca ? autor napisał cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2009 Sponsi: doczytałeś do końca ? autor napisał cenę. I? LE250 - za rok 24,40 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2009 Chodzilo mu o to że tu chodzi o pojemnośc 0,5 GB czyli LE 500 - 30,00 zł z VAT a autor chce do 25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2009 No sorry.. 5zł różnicy chyba nie stanowi? Mam mu zapodać jakiegoś krzaka z Allegro? Poza tym mówię.. "bo chcę 20MB dysku, dajcie mi to za zeta, skoro nazwa.pl daje 10 giga za 300 zetów" - to nie jest prawidłowe myślenie... Proponuję zacząć tłumaczyć ceny hostingu jak bilety PKP.. że im dalej, tym taniej.. ale od jakiegoś pułapu trzeba zacząć.. jedziesz 50km to bulisz np. 20zł.. jedziesz 100 km to bulisz nie 40zł, ale 30zł.. jedziesz 200km to bulisz nie 80zł, ale 50zł.. bo im dalej (im więcej), tym stosunkowo taniej (w cenie "za 1GB").. ale jednak tą "podstawę" trzeba zapłacić.. nie ma bata... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polhes Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 Proponuję zacząć tłumaczyć ceny hostingu jak bilety PKP.. że im dalej, tym taniej.. ale od jakiegoś pułapu trzeba zacząć.. jedziesz 50km to bulisz np. 20zł.. jedziesz 100 km to bulisz nie 40zł, ale 30zł.. jedziesz 200km to bulisz nie 80zł, ale 50zł.. bo im dalej (im więcej), tym stosunkowo taniej (w cenie "za 1GB").. ale jednak tą "podstawę" trzeba zapłacić.. nie ma bata... 25zl? Serwer w cenie wyjscia do kina? Jak dla mnie za taka cene nie mozna oczekiwac niczego na poziomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomii 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 Witam, wiem że takie małe konto jest średnio opłacalne ale ja nie wymagam tylko pytam czy ktoś mimo wszystko oferuje takie konta bo nie znalazłem na forum. Co oznacza "LE250" bo nie rozumiem? Jeżeli nikt takich małych kont nie oferuje to ile kosztowało bym najtańsze z normalną jakością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 Witam, my ze swojej strony możemy zaoferować konto z promocji: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=19114 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 polhes wiesz.. dla mnie cokolwiek taniej niż 100zł + VAT rocznie za 1/10 to nie jest dobra rzecz.. ale można czasem znaleźć coś w miarę OK.. poza tym to nie ja szukam hostingu, tylko autor tematu... tomii już odpowiedzieliśmy na twoje pytanie.. a poza tym to wypadałoby poczytać trochę forum zanim zakładasz wątek... jest masa firm z jakością za 40-50zł.. mówię z jakością jako taką, nie, że zaraz mega portal tam postawisz.. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 Idealny będzie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=739871927 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polhes Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Idealny będzie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=739871927 Ja bym sie bał na allegro pakietu hostingowego kupować i to za 25 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 sprzedaje sprawdzona firma więc nie wiem w czym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 A ja zaproszę do skorzystania z promocji urodzinowej w mojej stopce :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach