tjg 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2009 Witam! Szukam serwera, oto czego potrzebuję: - Dostępności do większej liczby adresów IP (różne C klasy), najlepiej w różnych lokalizacjach. Na jedno IP przypadałoby do 50 domen. - Możliwości podpięcia wiekszej liczby domen pod ten sam folder na serwerze (chciałbym móc zainstalować WPMU). - Pojemność/transfer - bez szału, to byłyby małe stronki, w przypadku serwerów, które już miałem, nie zdażyło się, aby cokolwiek przekroczył, jakiś standard. - CPU - małe sajty, ale dużo. Żadnym fikuśnych skryptów. Chciałbym, żeby to był serwer hands-off, więc jeśli proponowalibyście dedyka/vps - czy coś takiego, co wymaga zatrudnienia administratora, to proszę również jakieś info o cenie takowej usługi a najlepiej jakieś linki Z góry dzięki za info, Tadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polhes Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 - Dostępności do większej liczby adresów IP (różne C klasy), najlepiej w różnych lokalizacjach. Na jedno IP przypadałoby do 50 domen.Chciałbym, żeby to był serwer hands-off, więc jeśli proponowalibyście dedyka/vps - czy coś takiego, co wymaga zatrudnienia administratora, to proszę również jakieś info o cenie takowej usługi a najlepiej jakieś linki Z góry dzięki za info, Tadek Ja Ci moge polecic vps w firmie z ktorej korzystam gdzie bez problemu dadza Ci taka ilosc IP, problem w tym iz jest on unmanaged, wiec jesli chcesz administracje to extra zaplacisz jednakze oczywiscie ponegocjujesz pewnie i sie dogadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 Ja Ci moge polecic vps w firmie z ktorej korzystam gdzie bez problemu dadza Ci taka ilosc IP, problem w tym iz jest on unmanaged, wiec jesli chcesz administracje to extra zaplacisz jednakze oczywiscie ponegocjujesz pewnie i sie dogadasz. daj linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polhes Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 daj linka To jest firma z której korzystam: 3it.pl Bez problemu dadzą Ci taką ilość IP jednakże nie wiem czy w różnych klasach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Zaptaszam do zapoznania się z naszą ofertów serwerów managed i jak unmanaged. Przydzielenie każdej uzasadnionej liczby adresów nie jest dla nas problemem. http://hitme.net.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjg 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 polhes, marekxbx: dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach