Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Witam, Dzisiaj moja Nokia 6085 odmówiła posłuszeństwa (wysypał się soft). Stało się to na wyjeździe więc nie chce już znów płacić 50zł za zmianę softa który i tak po 3 miesiącach się sypie ponownie. Związku z tym poszukuje nowego telefonu Cena 600-800 max 900zł Najlepiej NOWY Simlock bez lub Orange Gwarancja 24mc minimum Co do modeli cięzko powiedzieć. Nokia. SE. Apple albo hmm Funkcje podstawowe + Wifi +MP3 +Aparat minimum 3MPX mile widziana nawigacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Nie wiem jak z cenami w Polsce, od dłuższego czasu używam E71. Poprzednio miałem N95 i byłem zawiedziony. NOkia E71 to chyba jeden z najlepszych modeli, tak przynajmniej uważam. Być możę taki byłby odpowiedni dla Ciebie. Na Alle... dostałbyś chyba coś w tej cenie, naprawdę polcem. Symbian bije chyba wszystko na głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 E71 za duży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Za duży ? No chyba żartujesz, ledwo co się da klawisze wcisnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 To może inaczej Wole zwyczajną klawiaturę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 SE c905 wi-fi aparat 8mpix GPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Cena ... 1100 Najchętniej wziąłbym Nokie albo hmm w tej cenie Iphone chyba nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 można znaleźć lekko ponad 900zł http://aukcje.gazeta.pl/show_item.php?item=725914050 (nie wczytywałem się w aukcje ) Jeżeli nie, to bierz: C902 i też będzie GIT:P http://aukcje.gazeta.pl/showcat.php?id=539...p;change_view=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 nokia e 66http://allegro.pl/item736965303_nokia_e66_...wo.html#gallery Rozważe Hmm Ogolnie jestem za jakąś Nokią E, N lub muzycznym ... A IPHONE w dobrej wersji ile kosztuje ? Oraz czy się opłaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 iphone okolo 1400-1500 zl za 8gb Zobacz E52 jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2009 ja mam troszke zniszczonego [iphone], jednak czytelnego i dzialajacego na sprzedaz za 850, numer do mnie znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2009 E51 jest OK tylko jedyny duży minus to aparat 2 MPX .. hmm Jest coś do 800zł z : Aparat minimum 3 MPX, MP3, Wlan, Telefon za 1 K mi nie potrzebny 800 max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2009 HTC Hero, w playu na abonament mają przystępne ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2009 Damian, rozważę :/ ale jak patrze na nowe + allegro to cena 950 HTC hmm odpada bo na abonament nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach