Gość thetox Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Witam poszukuje osoby która umiała by zabezpieczyć serwer dedykowany przed włamaniem i nie mam pojęcia ile taka usługa może kosztować dla tego ceny nie podaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 a mógłbyś podać ile byłbyś w stanie zapłacić? jest różnica np między 50 a 200zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fir3 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2010 Witam, wykonywałem audyty bezpieczeństwa między innymi dla firm elektroda.pl oraz plocman.pl oraz współpracuję z firmą hostingową radiohost.pl jeśli byłbyś zainteresowany to proszę o kontakt na maila fir3@fir3.pl lub gg: 1818 Pozdrawiam, Łukasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tom3kk Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 zabezpieczyc w jakim sensie, dostep do systemu czy latanie dziur w skryptach? 'zabezpieczenie' moze wiazac sie z powazna rekonfiguracja czesci uslug, a tu odrazu koszty ida w gore (przynajmniej powinny) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 audyt nie polega na zabezpieczaniu. Głównym zadaniem audytora jest wskazanie miejsc podanych na włamania i ewentualnie wykonanie testów penetracyjnych. Po zakończeniu audytu zleceniodawca otrzymuje raport i we własnym zakresie powinien zabezpieczyć serwer zgodnie z wytycznymi podanymi w raporcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 No, ale autor nie chce wykonywać AUDYTU, a chce ZABEZPIECZYĆ serwer Więc albo audyt ma już zrobiony, ale chcę pakiet usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2010 Górnicy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach