Cameleon 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Mam kamerkę Vivotek PZ7122 którą chcę podłączyć do REL 5 ? czy jakiegoś innego darmowego serwera poprzez który została by wykryta i mógł bym puścić strumień na stronę pisaną w php. Kamerka ma panel administracyjny ale nie ma jako takiej aplikacji webowej która mogła by przetworzyć i obsłużyć obraz... jak to rozwiązać i co zastosować żeby to zrobić ?. Nie wiem czy REL 5 ma interface wykrywania co na USB i czy obsłuży tą kamerę.... Całość najlepiej na Windows 2003 serwer + do tego zainstaluje sobie Plesk'a jako panel hostingu (na własne potrzeby). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trytyt 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2010 Mam kamerkę Vivotek PZ7122 którą chcę podłączyć do REL 5 ? czy jakiegoś innego darmowego serwera poprzez który została by wykryta i mógł bym puścić strumień na stronę pisaną w php. Kamerka ma panel administracyjny ale nie ma jako takiej aplikacji webowej która mogła by przetworzyć i obsłużyć obraz... jak to rozwiązać i co zastosować żeby to zrobić ?. Nie wiem czy REL 5 ma interface wykrywania co na USB i czy obsłuży tą kamerę.... Całość najlepiej na Windows 2003 serwer + do tego zainstaluje sobie Plesk'a jako panel hostingu (na własne potrzeby). Na windowsowe serwery możesz uzyć zdajesie to http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/forpros/server/server.aspx i nadawać transmisje za pomocą Windows Media Encoder ( testowałem w sieci lokalnej działa jak rakieta ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach