operator kosiarki 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 14, 2005 Witam, Interesuja mnie opinie nt. jakosci oferty www.forall.pl . Ktos korzysta z ich uslug? Dzieki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kors4r 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2005 ja się przymierzam, pingi mają dobre, mam prośbę - rzuć tu opinie, jesli je znajdziesz poza tym forum, dzieki (obiecuję zrobić to samo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spleen 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2005 Wykupielm niedawno konto resellerskie w tej "firmie" ... Niestety, zawiodłem się bardzo. Ten hosting to banda nieodpowiedzialnych ludzi, którzy swoich klientow strają się zdobywać, lecz po wplaceniu pieniedzy, kontakt urywa sie calkowicie. Panel administracyjny jest trudny w obsludze, odstrasza. Ogólnie NIE POLECAM nikomu - koszarny hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kom4r 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2005 jak dla mnie okej : ) mialem tam konto przez 1 miesiac , wraz z serwerem do gier , pozniej niebylo mi potrzebne :] admin miły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matrix17 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2005 ma ktos moze gg do ktoregos admina forallu???? bo cekam juz 3 dni na serwer za ktory zaplacilem!! prosze o pomoc thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach