Spajder 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Witam, mam pewne pytanko, szukałem w Internecie ale jakiejś naprawdę konkretnej odpowiedzi na moje pytanie nie znalazłem ;] Czy RPS I w ovh nadaje się na serwer Ventrilo? Czy wytrzymałby on na sam początek z 150-200 slotów, bo tyle przewiduję ludzi przy otwarciu serwera. Czytałem o tych dyskach, które są bardzo słabe ale według mnie Ventrilo chyba nie potrzebuje jakiegoś szczególnego wydajnego dysku. Logi i tak nie będą się zapisywały. Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Playordie 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Witam, mam pewne pytanko, szukałem w Internecie ale jakiejś naprawdę konkretnej odpowiedzi na moje pytanie nie znalazłem ;] Czy RPS I w ovh nadaje się na serwer Ventrilo? Czy wytrzymałby on na sam początek z 150-200 slotów, bo tyle przewiduję ludzi przy otwarciu serwera. Czytałem o tych dyskach, które są bardzo słabe ale według mnie Ventrilo chyba nie potrzebuje jakiegoś szczególnego wydajnego dysku. Logi i tak nie będą się zapisywały. Proszę o pomoc. ze od poczatku 150-200 ludzi na poczatku ? Szczerze watpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Tak, bo to mają być przenosiny z poprzedniego serwera, który jest na zbyt obciążonej maszynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 ze od poczatku 150-200 ludzi na poczatku ? Szczerze watpie co ty gadasz ?? mi utrzymywał TeamSpeak 400 + osób bez problemowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zen6 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Jedni tak inni tak, ... więc jak wkońcu jest z wydajnością RPS ? mam mętlik w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 co ty gadasz ?? mi utrzymywał TeamSpeak 400 + osób bez problemowo... Nie o to mu chodziło;). Wątpił w to czy na starcie będzie miał te 150-200 osób bo to, że utrzyma więcej to wiadome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Czyli będzie dobry pod Ventrilo pod tą ilość osób co pisałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Czyli będzie dobry pod Ventrilo pod tą ilość osób co pisałem? Nie o to mu chodziło;). Wątpił w to czy na starcie będzie miał te 150-200 osób bo to, że utrzyma więcej to wiadome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2009 A ile taka maszyna będzie w stanie utrzymać osób? Kodek - 22050 Hz, 16 bit. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2009 Łooo, utrzyma Ci spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2009 Pytałem ile? ;] Tak żeby się komfortowo rozmawiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2009 Kilka tysięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2009 rps II - spokojnie utrzyma jakieś 1500 slotów jak nie wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Playordie 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 rps II - spokojnie utrzyma jakieś 1500 slotów jak nie wiecej wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach