Diam0nd 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2009 Witam. Prosze o rade gdzie sie transportowac. Poszukuje hostingu dla 3 firm. Firmy sa powiazane ze soba. Wielkich wymagan nie mam dlatego nie zamierzam wydawac majatku. 3 proste strony statyczne z kontaktami, ofertami itd (okolo 8 podstron kazda). Wazne jest zeby nie bylo przerw w dostawie uslug, awarii itd. Dodatkowo bedzie mi potrzebnych okolo 20-30 kont email. Czesc pracownikow ma posiadac konta tylko w wybranej domenie, a czesc we wszystkich. Z tym mam najwiekszy problem poniewaz czesc dostawcow tych uslug albo w ogole nie rozroznia kont nazwa@domena1.pl od nazwa@domena2.pl, a kiedy rozroznia nie ma juz mozliwosc dodania aliasu do konta w domena1.pl z domena2.pl. Trzba ustawiac przekierowania, ale nic mi to nie daje skoro potem w webmailu nie moge wyslac maila z dodatkowego aliasu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2009 Zapraszam do przetestowania konta EasyPack z oferty Hekko.pl. W pakiecie za 42,70 zł brutto rocznie dostaniesz 2GB pojemności i 5GB transferu miesięcznego co w zupełności zaspokoi Twoje potrzeby. Wspomniana przez Ciebie opcja jest możliwa, każde konto pocztowe o tej samej nazwie jest osobnym kontem w każdej domenie na koncie. Serwery zlokalizowane są w Polsce, w Gdańsku. Jeśli chciałbyś wiedzieć więcej o infrastrukturze dzięki której utrzymujemy łączność ze światem zapraszam do przejrzenia tej podstrony. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2009 Witam.Prosze o rade gdzie sie transportowac. Poszukuje hostingu dla 3 firm. Firmy sa powiazane ze soba. Wielkich wymagan nie mam dlatego nie zamierzam wydawac majatku. 3 proste strony statyczne z kontaktami, ofertami itd (okolo 8 podstron kazda). Wazne jest zeby nie bylo przerw w dostawie uslug, awarii itd. Dodatkowo bedzie mi potrzebnych okolo 20-30 kont email. Czesc pracownikow ma posiadac konta tylko w wybranej domenie, a czesc we wszystkich. Z tym mam najwiekszy problem poniewaz czesc dostawcow tych uslug albo w ogole nie rozroznia kont nazwa@domena1.pl od nazwa@domena2.pl, a kiedy rozroznia nie ma juz mozliwosc dodania aliasu do konta w domena1.pl z domena2.pl. Trzba ustawiac przekierowania, ale nic mi to nie daje skoro potem w webmailu nie moge wyslac maila z dodatkowego aliasu... W zasadzie każdy większy pakiet będzie odpowiedni. Zapraszamy do testów: http://www.mzone.pl/serwery.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2009 Poszukuje hostingu dla 3 firm. Firmy sa powiazane ze soba. Wielkich wymagan nie mam dlatego nie zamierzam wydawac majatku. 3 proste strony statyczne z kontaktami, ofertami itd (okolo 8 podstron kazda). Wazne jest zeby nie bylo przerw w dostawie uslug, awarii itd.Dodatkowo bedzie mi potrzebnych okolo 20-30 kont email. Czesc pracownikow ma posiadac konta tylko w wybranej domenie, a czesc we wszystkich. Z tym mam najwiekszy problem poniewaz czesc dostawcow tych uslug albo w ogole nie rozroznia kont nazwa@domena1.pl od nazwa@domena2.pl, a kiedy rozroznia nie ma juz mozliwosc dodania aliasu do konta w domena1.pl z domena2.pl. Trzba ustawiac przekierowania, ale nic mi to nie daje skoro potem w webmailu nie moge wyslac maila z dodatkowego aliasu... W takim razie zapraszam do skorzystania z naszych usług (oferta poszła już na PW). W kwestii utworzenia skrzynek e-mail nie będzie absolutnie żadnego problemu (biuro@domena1.pl, oraz biuro@domena2.pl to u nas dwa niezależne adresy i dwie różne skrzynki e-mail). Specjalizujemy się w obsłudze klientów biznesowych- wiele parametrów kont z naszej podstawowej oferty podlega także indywidualnym negocjacjom- jeśli więc czegokolwiek będzie brakowało, należy o to zawsze po prostu zapytać, kontaktując się z naszym Biurem Obsługi Klienta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Witam.Prosze o rade gdzie sie transportowac. Poszukuje hostingu dla 3 firm. Firmy sa powiazane ze soba. Wielkich wymagan nie mam dlatego nie zamierzam wydawac majatku. 3 proste strony statyczne z kontaktami, ofertami itd (okolo 8 podstron kazda). Wazne jest zeby nie bylo przerw w dostawie uslug, awarii itd. Witam, Zapraszam do skorzystania z naszej oferty (http://3it.pl), jesteśmy firmą funkcjonująca już 9 lat na rynku. Możemy Panu zaoferować pakiet PRIME Server - za jedyne 132 zł netto. Nie będzie Pan miał problemów, które Pan opisał. W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt z bok@3it.pl. Do dowolnego okresu abonamentowego otrzyma Pan - pakiet 1100GB transferu Gratis. Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach