krecik1203 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 Witam tak jak w temacie mam problem z opera 10 . Gdy wejde na jakaś strone jest ona powiekszona i na zielono tak jak na screenie . Prosze o pomoc !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 Próbowałeś wyczyścić cache przeglądarki? (Narzędzia -> Wyczyść historię przeglądania -> Szczegóły i zaznaczasz "Usuń całą zawartość pamięci podręcznej", po czym otwierasz ponownie stronę. Jeśli to nie pomoże, to sprawdź w Narzędzia -> Preferencje -> Zaawansowane -> Opcje stylów, może tam coś jest poprzestawiane (np. ustawiony własny arkusz stylów dla stron). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 A mi to wygląda na celowe powiększenie w celu reklamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krecik1203 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2009 Sorki ze akurat taka strona ale moge zrobic ci ss nk ;p Reklama? Nie musimy reklamować ponieważ mamy sporo uzytkowników i graczy ;p Spróbuje usunac cache Teraz jest ok ale obrazki na stronach sa troszke zamazane ;/ Jakos jest bardzo słaba. PS: Musiałem zmienić w ustawieniu stylu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetJaro 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2009 Widok -> Styl. Pewnie użyłeś przez przypadek skrótu klawiszowego i przestawiłeś sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2009 Słaba jakość obrazków to nic innego, jak włączony tryb "Turbo" w Operze. Dziękie niemu strony ładują się dużo szybciej, ale właśnie m.in. kosztem jakości grafiki. Żeby wyłączyć ten tryb, wejdź w Narzędzia -> Preferencje -> Strony WWW i na samej górze masz napis "Opera Turbo" i obok rozwijalną listę. Wybierasz "Wyłączona", klikasz OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2009 widze ze tylko NetJaro ma opere masz wlaczone obramowanie elemetow (przydatne przy skladaniu stron) i pewnie pare innych dziwnych trybow wyswietlania.. WHT z obramowaniem : http://dzek.metal.info/static/pic/2009-09/opera_obramowanie.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krecik1203 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 Tylko ja nie mam tego paska z narzędziami ;/ nie wiem ale nacisnąłem kombinacje klawiszy i znikło mi ;/ a co dotej opery 10 jest jakaś głupia ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach