Cracked 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 Witam serdecznie. Jako, że umowa z obecną firmą kończy mi się 20 września, a na takich warunkach nie chce jej przedłużać, więc poszukuję nowego usługodawcy. Co potrzebuję: Procesor: Co najmniej 1,6 GHz Ram: 1 GB Pojemność 20-40 GB starczy Transfer: obecnie nie wykorzystuje 15 GB Myślę, że 50 GB na miesiąc starczy Cena? Podobnie jak w LeaseWeb, bo jak na razie to mój jedyna firma którą biorę pod uwagę (koszt 120 zł). Zainteresowane firmy proszę o kontakt na PM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 vps w ncgroup ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 VPS nie wchodzi w grę, gdyż nie chce niczego z nikim dzielić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 W takim razie albo budżet w górę albo USA.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 Na pewno coś ciekawego się znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 Raczej mało kto oferuje taki słaby sprzęt. Ale pisz do @Sebak - myślę że jakiegoś atoma 1 GB ram, zwykłym hdd i niewielkim transferem Ci zaoferuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2009 Witam serdecznie.Jako, że umowa z obecną firmą kończy mi się 20 września, a na takich warunkach nie chce jej przedłużać, więc poszukuję nowego usługodawcy. Co potrzebuję: Procesor: Co najmniej 1,6 GHz Ram: 1 GB Pojemność 20-40 GB starczy Transfer: obecnie nie wykorzystuje 15 GB Myślę, że 50 GB na miesiąc starczy Cena? Podobnie jak w LeaseWeb, bo jak na razie to mój jedyna firma którą biorę pod uwagę (koszt 120 zł). Zainteresowane firmy proszę o kontakt na PM. Posiadam serwer dedykowany ze starej oferty Kimaufi "XL" jeśli jesteś zainteresowany Zapraszam na PW celeron d 2 GHz ram 2 GB dysk 250 GB trafic unlimited Lokalizacja Francja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 Witam. Nadal aktualne. Możliwy jest VPS z podobnymi parametrami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawidPartyka 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2009 www.polskie-serwery.net tam masz w okolicach 120zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cracked 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2009 A inne oferty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach