nerx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 Witam, czy moglibyście polecić mi hosting, który jest tani, lub z jakąś promocją np. że za pierwszy rok taniej. Od razu mówię, że nazwa.pl odpada, bo 300zł za przedłużenie to za dużo. Do tego też przydałby się serwis z domenami, na podobnej zasadzie Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 Witam, czy moglibyście polecić mi hosting, który jest tani, lub z jakąś promocją np. że za pierwszy rok taniej. Od razu mówię, że nazwa.pl odpada, bo 300zł za przedłużenie to za dużo. Do tego też przydałby się serwis z domenami, na podobnej zasadzie Pozdrawiam Sponsi ma niestety racje... ehh. No to jedziem: Ile powierzchni dyskowej? Ile transferu miesięcznego? jaki limit domen, kont ftp, baz mysql? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 1GB powierzchni spokojnie starczy i na bazę przynajmniej 50 mb Transfer tutaj obojętnie, duży transfer nie będzie mi potrzebny. Domeny, konta ftb starczy po 1, baz może być trochę więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 1GB powierzchni spokojnie starczy i na bazę przynajmniej 50 mb Transfer tutaj obojętnie, duży transfer nie będzie mi potrzebny. Domeny, konta ftb starczy po 1, baz może być trochę więcej. http://www.server4web.pl/porownanie-pakietow.html Home Mini lub Home Maxi, dodam gratis powierzchnię dyskową 1GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 To bardzo chętnie wezmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 Ja z totalnym opadem rąk odsyłam do poprzednich wątków... Lan, dziękuję za zrozumienie... "Tani" to bardzo względne pojęcie.. dla mnie 300zł rocznie to jest stosunkowo tanio... hekko.pl / prohost.pl / proste.pl / neteasy.pl iq.pl / dhosting.pl / nq.pl / dust.pl do tego z serwerami w DE: masternet.pl / smallservers.pl obejrzyj sobie te oferty... heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 To bardzo chętnie wezmę Jeśli się zdecydujesz, to zapraszam do złożenia zamówienia po wykonaniu tej operacji proszę o pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 Jeśli się zdecydujesz, to zapraszam do złożenia zamówienia smile.gif po wykonaniu tej operacji proszę o pw wink.gif I napisanie na tym forum opinii o server4web Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach