myslupsk 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 Jak w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 http im padło, serwer odpowiada na pingi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Netarteria.pl Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 Jest awaria łącza w GTS dlatego nic nie działa. A serwer na 100% nie odpowiada na pingi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 A serwer na 100% nie odpowiada na pingi. sry, mój błąd, wskazywało mi IP opendns zamiast waszego, a ich serwery dają się pingować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrok 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 Jest awaria łącza w GTS dlatego nic nie działa. A serwer na 100% nie odpowiada na pingi. A są jakieś rokowania co do naprawy? Jakiś deadline czy całkiem pozrywało im łącza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Netarteria.pl Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 Przed chwilą dostaliśmy informację od GTS że awaria powinna zostać usunięta do godziny 20:00. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnyBBB 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Dziś już kilka godzin nie działa moja strona. A u Was jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach