netmagik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 Posiadamy dożywotnie licencje na oprogramowanie: - DirectAdmin (panel administracyjny) Licencja dożywotnia, z możliwością zmiany IP/systemu op. w dowolnym momencie. Koszt: Licencja dożywotnia: 200zł Licencja miesięczna: 40zł/mc - WHMCS (system billingowy, support) Licencje dożywotnie z *usuniętą* linijką "powered by" (non-branded). Możliwość zmiany IP dla licencji w dowolnym momencie, bezpośredni login na whmcs.com Licencja dożywotnia: 300zł (support ważny do 20 Czerwca 2010) Więcej informacji: E-Mail: poczta@netmagik.pl Tel.: 794-330-165 http://www.netmagik.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 poszlo pw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 ceny netto czy brutto?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netmagik 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 4, 2009 netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Odradzam robienie interesów z tym człowiekiem. Skusiłem się na jedną z licencji. Od momentu wysłania przelewu kontakt z tym panem niemożliwy, nie odpisuje na maile ani nie odbiera telefonów. Jeśli ktoś znalazł się w podobnej sytuacji proszę o kontakt pw. Jeśli przelew do mnie nie wróci do piątku niczym bumerang sprawę kieruję na policję. P.S. Wydaje mi się, iż ten pan ma wiele wspólnego z upadłą firmą netzip.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 IP jest z tego samego miasta co: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe NETZIP os. Kostka 14/7 99-400 Łowicz NIP: 834-181-35-53 REGON: 100493608 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Dokładnie, jest jeszcze wiele innych faktów poświadczających tę teorię, których na chwilę obecną nie mogę podać dla dobra sprawy. Zrobiłem własne śledztwo i zabezpieczyłem sporo dowodów. Facet chyba zapomniał gdzie zamieścił ogłoszenie. Coś czuję, że ta sprawa naprawdę źle się skończy dla tego pana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Heh coś czuję, że ten człowiek będzie miał spore branie. Kilku moich znajomych chce go osobiście odwiedzić :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Też się zastanawiam czy nie zrobić sobie wycieczki do Łowicza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2009 To w czym problem jechac i sie z nim przywitac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach