Venome 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2005 Mam kilka pytań poniewaz chce zarejestrowac domene .pl w home.pl po promocyjnej cenie 40zl netto. 1. Co to jest faktura pro forma? 2. Ile wyniesie cena brutto domeny? 3. Kiedy zostanie aktywowana domena? 4. Czy jestem zobowiazany do 'wykonania' jeszcze czegos? Pzdr, Venome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2005 Mam kilka pytań Nie wierze, ze caly BOK home.pl pojechal na urlop ? ;-) pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezsciemy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 13, 2005 Nie wierze, ze caly BOK home.pl pojechal na urlop ? ;-)pozdr. Też tak chciałem odpisać, ale to pytanie odnosi się nie tylko do tej konkretnej firmy. 1. Co to jest faktura pro forma?Dokument na podstawie którego firmy dokonują płatności. Ty też to możesz zrobić.2. Ile wyniesie cena brutto domeny? Przy domenach cena brutto to cena netto + 22% 3. Kiedy zostanie aktywowana domena?Najczęściej po zaksięgowaniu opłaty.4. Czy jestem zobowiazany do 'wykonania' jeszcze czegos? Tak, przeczytać dokładnie regulamin i w razie jakichkolwiek wątpliwości skontaktować się z firmą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach