sprzedaz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2009 Witam! Posiadam firmę hostingową którą w ostatnim czasie trochę zaniedbuję. Wynika to z braku wykształcenia informatycznego, a pracy jest coraz więcej. Jestem zainteresowany sprzedażą marki razem z klientami lub fuzją. Pisząc o fuzji mam na myśli przejęcie obowiązków w sprawach technicznych(aktualizacje oprogramowania, reagowanie na awarie, dodawanie nowości). Na tym etapie nie chcę podawać dokładnych danych firmy, ale postaram się przybliżyć mój biznes. Ilość serwerów: 2 System: Debian Panal Administracyjny: Direct Admin Klientów zarejestrowanych na stronie: 800 Ilość aktywnych/sprzedanych usług: 559 Działamy na rynku 2 lata Zainteresowanych proszę via PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2009 Znowu firehost.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2009 Prosze o podanie strony www .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2009 Przecież widać że chodzi o fajerhost... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2009 Jaka cena ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2009 Jaka cena ? Hehe, planujesz odkupic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2009 Może, może nie. Ale ciekawi mnie też cena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2009 sprzedajac to cus widac ze nowemu wlascicielowi sie nie powiodlo ;d albo drugi argument, studia ? brak czasu ?sesje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2009 nvu.. nikt szanujący się nie będzie dyskutował ceny firmy na forum : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2009 Wystawić na allegro i spokój. Ja bym proponował sprzedaż za tyle co kupiłeś + może coś na piwo Ci dadzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Islington 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2009 Aby przerwać wszelkie spekulacje, chciałbym poinformować, że powyższy temat nie dotyczy firmy FireHost.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach