msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Witam Szukam Dedyka do 299zł brutto miesięcznie z DA wymagania proc 2 rdzenie (najlepiej jak by było 4) 4GB ramu dysk 250 transfer 600GB a lokalziacja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Witam, webh.pl ? temat o opiniach nie świadczy najlepiej o tej firmie... sprawdź roothosting.pl lub jor.pl tu masz gwarantowany support dzień i noc fakt że jest opłąta instalacyjna ale za jakość się płaci. mam w roothosting.pl serwer S1 i polecam Przeczytałeś przynajmniej czego dotyczą te opinie ? Pozdrawiam chyba active hosting uciekał od was z grami ? to już coś musiało być nie tak, teraz ktoś ma te gry bo nawet nie wiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 To, że uciekł od nas nie świadczy o naszej winie ;-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 To, że uciekł od nas nie świadczy o naszej winie ;-) Pozdrawiam loss i chocke - rufik o to też miał żal do sebaka... - czytałem wht. Skończmy offtopik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 loss i chocke - rufik o to też miał żal do sebaka... - czytałem wht. To nie nasza wina. Niech się najlepiej wypowie Sebastian Miodek na ten temat. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 To, że uciekł od nas nie świadczy o naszej winie ;-) Pozdrawiam Skoro Klienci uciekają z twojej firmy czyli szukają czegoś lepszego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Ty chyba nie widzisz co ja napisałem :-) Z mojej strony to koniec dyskusji. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Ty chyba nie widzisz co ja napisałem :-) Z mojej strony to koniec dyskusji. Pozdrawiam Tak widzę lecz też czytam co pisze większa cześć twoich klientów w opiniach o twojej firmie . Można poczytać tutaj i dopiero wtedy się zastanowić czy warto być waszym klientem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 lolkowi chyba chodzi o całokształt webh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach