nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Ja też za i się zgłaszam na moderatora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Jakby co to ja też mogę pomoderować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Ja też za i się zgłaszam na moderatora A co mi tam, ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Ja też za i się zgłaszam na moderatora biggrin.gif A co mi tam, ja też Ja również mogę pomóc w miarę możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Ja też za i się zgłaszam na moderatora Popieram kandydaturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Ta, dajcie głowie albo nvu moderatora . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Ta, dajcie głowie albo nvu moderatora . Hrm... To żart taki, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 ja chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach