matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Zaznacze na poczatku ze nie wiedzilem dokladnie w jakim dziale napisac moja prosbe, poniewaz to nie ta tematyka forum, jednak postanowilem sprobowac. Przejde do sedna, potrzebuje kogos kto napisze mi na jutro, krotki list (tematyke podam na PW), list ma zawierac od 120 do 150 slow. Dodam rowniez ze jest to zadanie do szkoly, jednak nie mojej Niestety ja nie "szprecham" po niemiecku Wynagordzenie? Kwietia dogadania sie (oczywiscie $ wchodzi tez wchodzi w gre). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Kurczę, kobieta mi wyjechała na 2-dniowy obóz integracyjny... gdybyś zapukał wczoraj, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Ja sie dowiedzilem niestety dzisiaj i na niestety jutro ... Dla tego jestem w malej kropce ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Na jaki poziom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 ja bym ci napisał bez problemu prześlij mi temat może znajde trochę wolnego czasu choć wątpię ;/ 4 lata mieszkałem w niemczech może coś jeszcze pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 @MiSi3kK Poziom szkoly sredniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach