msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 witam. wczoraj po rebocie mi nie wstaje tylko działa rescue ale też tylko po odpalanie przez support hetznera... dostałem od nich info takie your Server was in the BusyBox. EXT3-fs error (device md2): ext3_check_descriptiors: Block bitmap for group 2560 not in group (block 65569152)! EXT3-fs: group descriptors corrupted! co mam zrobić ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 kazali sprawdzić filesystem to mam takie coś root@rescue / # fsck /dev/sda2 fsck 1.41.3 (12-Oct-2008) fsck: fsck.mdraid: not found fsck: Error 2 while executing fsck.mdraid for /dev/sda2 root@rescue / # fsck -y /dev/sda2 fsck 1.41.3 (12-Oct-2008) fsck: fsck.mdraid: not found fsck: Error 2 while executing fsck.mdraid for /dev/sda2 root@rescue / # fsck /dev/sda2 fsck 1.41.3 (12-Oct-2008) fsck: fsck.mdraid: not found fsck: Error 2 while executing fsck.mdraid for /dev/sda2 root@rescue / # fsck.ext3 /dev/sda2 e2fsck 1.41.3 (12-Oct-2008) fsck.ext3: Device or resource busy while trying to open /dev/sda2 Filesystem mounted or opened exclusively by another program? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 dobra juz zrobiłem pozdro mądralińscy z WHT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Jak taki mądry to po co zakładasz temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Jak taki mądry to po co zakładasz temat ? po to koleś aby ktoś pomógł ale jak sie czeka to i coś robi no i sam zrobiłem. kto ty jesteś ojciec dyrektor ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Pierwszy post z opisem problemu - 13:01 Post z informacją, że sam naprawiłeś - 14:54 Jak liczysz na reakcję w pięć minut, to zapłać jakiemuś adminowi za ekstra support. To jest FORUM DYSKUSYJNE. Nie zawsze szybko uzyskasz odpowiedź na pytanie, czasem trzeba poczekać, aż wejdzie ktoś, kto będzie mógł pomóc. A przypieprzanie się do wszystkich wokół za to, że akurat w tej chwili nie bylo nikogo takie jest żałosne, panie mądraliński. P.S. Tak, wiem, zaraz się na mnie zemścisz za ten post, ale mam to głęboko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
msciciel2009 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Pierwszy post z opisem problemu - 13:01Post z informacją, że sam naprawiłeś - 14:54 Jak liczysz na reakcję w pięć minut, to zapłać jakiemuś adminowi za ekstra support. To jest FORUM DYSKUSYJNE. Nie zawsze szybko uzyskasz odpowiedź na pytanie, czasem trzeba poczekać, aż wejdzie ktoś, kto będzie mógł pomóc. A przypieprzanie się do wszystkich wokół za to, że akurat w tej chwili nie bylo nikogo takie jest żałosne, panie mądraliński. P.S. Tak, wiem, zaraz się na mnie zemścisz za ten post, ale mam to głęboko myślałem ze ktoś z nudów i w dzień udzieli pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 d.v jeszcze nie wiesz, że wht (ma być) lepsze niż BOK danej firmy? : ) czas reakcji: 5 minut i basta : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach