Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2009 Witam. Więc mam hosting z DA. Mam nieograniczone skrzynki e-mail, więc chciałbym to jakoś wykorzystać. Chciałem porozdawać trochę aliasów mailowych. Ale teraz moje pytanie. Czy jest możliwe napisanie jakiegoś skryptu, gdzie na stronce podawali byśmy tylko login, i proponowane hasło i e-mail by się sam zakładał? Czy mimo wszystko ssh jest wymagane... Z góry dziekuję. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2009 Witam. Więc mam hosting z DA. Mam nieograniczone skrzynki e-mail, więc chciałbym to jakoś wykorzystać.Chciałem porozdawać trochę aliasów mailowych. Ale teraz moje pytanie. Czy jest możliwe napisanie jakiegoś skryptu, gdzie na stronce podawali byśmy tylko login, i proponowane hasło i e-mail by się sam zakładał? Jak alias to po co hasło ? Do zakładania kont pocztowych można użyci http://www.directadmin.com/api.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach