3230_1521663714 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Witam, Zwracam się do Was z prośbą drodzy forumowicze o pomoc w wyborze zarządzanego VPS. Budżet mój wszak niewielki i fajnie byłoby coś znaleźć w kwocie 50-100zł m-c brutto. Dodatkowo okres rozliczania się co 1mc bez konieczności podpisywania czegokolwiek na dłuższy okres abonentowy, a więc z możliwością zrezygnowania w dowolnej chwili. Serwer z przeznaczaniem praktycznie na 1 baze mysql, dlatego po raz kolejny fajnie byłoby gdyby istniała możliwość połączenia się z nią z innego serwera Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc jak i złożone oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Witam, Przedstawiam Panu najtańszy pakiet Managed z naszej oferty. Gratis panel DirectAdmin. Managed Xen 384 v1 Przestrzeń dyskowa: 5GB Pamięć operacyjna: 384 MB Pamięć SWAP: 768 MB Zegar procesora: 30% do 800 MHz Miesięczny limit transferu: 60 GB 2 publiczny adres IP Bezpłatne rozszerzone wsparcie w zakresie obsługi serwera Lokalizacja: Polska, Gdańsk Dostęp root Możliwość instalowania własnego oprogramowania Autorski panel administracyjny + DA IPv6: dostępne klasy adresowe /64 1 miesiąc: 89zł netto Okres rozliczeniowy 1 miesiąc, czas trwania umowy 1 miesiąc. Nieopłacenie rachunku skutkuje zawieszeniem serwera, a następnie jego skasowaniem bez dalszych konsekwencji (jeśli nie było przekroczenia limity transferu miesięcznego). W razie pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
3230_1521663714 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 złożyłem zamówienie, tylko coś problem jest z jego płatnością, wysłałem w tej sprawie liścik do działu handlowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach