Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2009 Witam! Ostatnio widziałem użytkownika na tym forum, co miał w podpisie coś w stylu paska postępu prac nad jakimś projektem. np. [|||||20%|||||] Tylko teraz nie pamiętam kto to był... ;/ Jakie znacie takie paski? Z góry dzięki! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2009 Jeżeli chodzi Ci o skrypt w PHP to zobacz sobie np. http://forum.php.pl/index.php?showtopic=36373 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 A ten paseczek w podpisie to nie był zwykły tekst? Nie wierzę, że wkleił do profilu skrypt, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Mi tez sie wydaje ze to zwykly text... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Oczywiście ze to był zwykły tekst bo malo gdzie na forum w podpisie ( ze wzglęow bezpieczeństwa) pozwalają na uzywanie HTML-a , a o php to już wogóle można zapomnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.net 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Na dynamiczne img też nie zezwalają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Przepraszam, nie do końca zrozumiałem autora tematu To co podałem to oczywiście skrypt PHP generujący sygnaturkę z paskami postępów danych projektów, jednak wymaga on ulokowania go na serwerze i umieszczenia w sygnaturce znacznikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Wydaje mi się że był to zwykły tekst, wątpie żeby w podpisach można było używać skryptu PHP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DamianM A-H Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Wydaje mi się że był to zwykły tekst, wątpie żeby w podpisach można było używać skryptu PHP na 100 % zwykły tekst... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Ale może to był obrazek generowany w locie i umieszczony przez znacznik obrazkowy, tak jak to napisał dopy, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 A na zew. obrazek tez nie pozwalają? Pewnie nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2009 a gdzie jest forum gdzie do sygnaturki UPLOADUJESZ grafiki? zawsze je w tag [img ] wrzucasz.. i daje sobie gosciu linka do: http://mojastrona.pl/graficzka.jpg i nie trzeba mu skryptu, od czasu do czasu przez ftp podmieni i tez bedize.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2009 varez no tak, ale to nie jest SKRYPT.. o tym właśnie pisaliśmy wyżej - że to obrazek wrzucony BBcode'm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2009 No faktycznie... musiał to być zwykły tekst. Ale rozwiązanie varez'a też jest dobre. Proste - zero kombinacji. Tym bardziej że nie chcę jakiejś super grafiki. Wystarczy coś skromnego... Dzięki za wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach