Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 Witam Mam serwer dedykowany i gdy dziś zalogowałem się przez ssh i wpisałem htop zobaczyłem SWP 514/2588 Mem 756/1962 jak obniżyć ten swp trochę mnie to nie pokoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 Nie napisałeś ile masz RAMu, co tam hostujesz itd... ale pewnie ograniczenie zużycia pamięci przez aplikacje / dołożenie ramu pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 może na np mysqla za dużo dałeś i swapuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 Nie napisałeś ile masz RAMu, co tam hostujesz itd... ale pewnie ograniczenie zużycia pamięci przez aplikacje / dołożenie ramu pomoże. napisałem ile ramu Mem 756/1962 czyli 2 GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 Na moje oko to pewnie wina mysqla (chyba że się mylę) Napisz więcej info, jaki sprzęt, ile ramu, jakie masz usługi na serwerze itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 ile ramu, Przecież napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 Wybacz, ślepy jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 na serwerze mam parę stron www procesor 2 rdzenie AMD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 A masz włączony query_cache w mysql ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach