Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2009 Dzięki heh Ja od siebie dodam, że zachęcam do publicznego prezentowania porto... no chyba, że to totalna tragedia, ale o ile jest spoko w miarę luz, to ludzie, dawajcie sajty publicznie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2009 totalna bzdura ... Bez urazy ale po Twoich wycenach sieci komputerowych i serwerów takie słowa w Twoich postach wyają się nie na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 30, 2009 Bez urazy ale po Twoich wycenach sieci komputerowych i serwerów takie słowa w Twoich postach wyają się nie na miejscu. Tutaj mowa o grafice a ty o sieciach ... zachowanie na typowego desperata "byle co napisac" grow up. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2009 Rowniez szukam osoby, ktora przerobi mi pewna grafike, 10-15 min roboty. Jak cos to pw - podajcie do siebie kontakt, najlepiej gg - zalezy mi na czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
colorbasic 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2010 GRAFIKA DLA CIEBIE. Potrzebna Tobie grafika w szybkim tempie? Masz jakieś marzenie bądź życzenie? My jesteśmy w stanie je spełnić! Wszystko co związane z Grafiką jest dla nas wykonalne. Odwiedź naszą strone www.colorbasic.pl i napisz do nas!! Z myślą o Tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marioside 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2010 Zbędne odgrzebywanie tematu, proponuje zamknąć temat. Wesołych Świąt Pozdrawiam MS GRAFIKA DLA CIEBIE. Potrzebna Tobie grafika w szybkim tempie? Masz jakieś marzenie bądź życzenie? My jesteśmy w stanie je spełnić! Wszystko co związane z Grafiką jest dla nas wykonalne. Odwiedź naszą strone www.colorbasic.pl i napisz do nas!! Z myślą o Tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach