crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 witam! szukam solidnego, szybkiego grafika do dłuższej współpracy. Na teraz mam jedno zlecenie, dość szybkie, ale trzeba je zrobić dobrze bym chciał podjąć współpracę przy następnych (10 o tej samej tematyce w ciagu miesiaca). Temat pierwszego zlecenia to kompletna grafika pod www pod firmę transportową. zakodowane do xhtml + css, lecz bez tego też się obejdzie. Cena za wykonanie zlecenia - zależna od portfolio użytkownika, doświadczenia i pomysłów. Generalnie miedzy 100-200zł (+/- 20%) Jak ktoś dobrze do xhtml + css koduje to także chętnie podejmę współpracę/wezmę kontakt. Proszę o oferty na PW , ew mail moj.nick@gmail.com . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 Kasa ogólnie nie jest wielka, ale PW poszło, może się dogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 proszę o jeszcze ofert, a co do kasy to na pewno się dogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grupa PFF 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 Powiem Ci krótko - jak potrzebuję skorzystać z usług kodera freelancera (bardzo wysokiej jakości kod), to płacę w HURCIE ok 200zł za samo kodowanie 5 plików w warstwach. Powodzenia w szukaniu solidnego Leonardo da Vinciego, który namaluje i zakoduje za takie pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 malunek styknie, od biedy sam sobie zakoduję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 Trochę za mało kasy jak na dobrego grafika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Designer 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 http://krzysztof.debczynski.pl/ Portfolio znajomego, może się zdecydujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 crazy za 500 zl jestem w stanie cos zalatwic * * bardzo profesjonalny layout w razie info zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 Ja mogę coś załatwić. Więcej na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Sory za offtop, ale dobrzy graficy nie biorą 500zł za layout tylko 2000 - bez pocięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Mogę się wtrącić ? szukam wykonawcy który wykona to za określoną przeze kwotę ( zgodnie z regulaminem). Wiem że są graficy drożsi którzy się odpowiednio cenią. Nie miałem przyjemności pracować z grafikiem za 2000zł, ale za 1000 bez pocięcia już mi się zdarzyło. Po cholere przy takich tematach taki offtop ? wiadomo, można kupić malucha, można mercedesa. mam taki budżet i na to mnie stać. Proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Sory za offtop, ale dobrzy graficy nie biorą 500zł za layout tylko 2000 - bez pocięcia. totalna bzdura ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Doszła moja prywatna wiadomość (wysłana wczoraj wieczorem)? Nie widzę jej w wysłanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Doszła moja prywatna wiadomość (wysłana wczoraj wieczorem)? Nie widzę jej w wysłanych. Do kogo wysylales ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Do crazyluki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 nic nie doszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exec 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 poszła oferta na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KdA 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Również wysłałem. Mam nadzieję, że tym razem doszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 totalna bzdura ... Bzdurą jest pisanie o czymś o czym się nie ma pojęcia, czyli przaktycznie ~90% twoich postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Ja też mogę coś machnąć, za tą cenę, póki rok szkolny się jeszcze nie zaczął... www.sponsi.net - specjalnie nie na PW, bo "a co mi tam" : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Spons, Ty się tach tą swoją stroną nie chwal, bo jest spitolona... Pod Operą menu nie działa jak powinno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Bzdurą jest pisanie o czymś o czym się nie ma pojęcia, czyli przaktycznie ~90% twoich postów. korzystam to wiem, ps. masz 2000,twoja sprawa jak to zrobisz, grunt to dobrze zagospodarowac kase na inwestycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juventinio 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Spons, Ty się tach tą swoją stroną nie chwal, bo jest spitolona... Pod Operą menu nie działa jak powinno spitolona to malo powiedziane, nie da sie nic wybrac z menu. W menu mozemy tez kliknac na odnosik grafika ktory odsyla nas do pustej podstrony PS. zdania rozpoczyna sie z duzej litery, na swojej witrynie powinienes tego przestrzegac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2009 Jak ktoś nie potrafi najechać myszką, to pewnie (żartuję ; ).. właściwie to pod IE też znika za szybko, ale jakoś nie chce mi się myśleć dlaczego tak się dzieje - jest to wbudowane w templatkę menu i jakoś nie ma czasu nad tym pomyśleć. Trochę mam to w "d".. hehe.. A jeszcze dodam, że ja przynajmniej nie boję się publicznie pokazywać swojej pracy... no i nie strugam mega mastah... nigdy nie mam czasu zająć się "swoją stroną" (swego czasu w ogóle tworzenie swojej strony uważałem za kompletny debilizm i szpanerstwo Tak se wrzuciłem tu adres : ) raczej nie liczyłem, że nagle mnie gościu wybierze.. : )P juventinio - ja? Bo chyba nie? heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 29, 2009 Się nie przejmuj, ja swoich stron nie mogę od kilku ładnych lat zmontować do kupy. Twoja przynajmniej wisi w necie, moje siedzą u mnie na dysku - wszystkie w fazie "pre-alfa" A tak w ogole to kilka fajnych projektów zmontowałeś (odpaliłem FF i udało mi się przejrzeć). Od strony graficznej całkiem przypadła mi do gustu wizytówka kancelarii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach