Warsik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 Witam mam prośbe poszukuje żeby jak najtańszym kosztem Dostać VPS Przeznaczenie Serwer Gry + Serwer www HDD 6 GB starczy Ram 384 Starczy proc 1.5 GHZ +/- Transfer 150 GB Adres Ip 1 Sztuk System Debian Bądź Centos Lokalizacja PL Panelu Administracyjnego Nie potrzebuje dostałem vps od Sebaka Wiele Się nauczyłem Dziękować mu Chodzi mi o jak najmniejsze Koszta co powiecie o logout.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 A może po prostu zostań u Sebaka? Ja tam jestem zadowolony z VPSa u niego i zamierzam wykupić abonament. Szczególnie, że ceny też ma bardzo rozsądne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Warsik 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 ale Sebak nie akceptuje Serwerów Gier ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 Wybierz logout.pl, sam używam od kilkunastu dni i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 ale Sebak nie akceptuje Serwerów Gier ;> Kwestia negocjacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2009 Administracja to jedno, osoby przy telefonie czy mailach to drugie To jest po prostu opinia moich znajomych, którzy szybko po zakupie rezygnują zresztą kłucić się o to, żeby zreinstalować komuś VPS'a (bo panel nie ma tej opcji) to troche dziwne zachowanie Faktycznie trochę przesadzasz, zaraz kłócić... Ja potrzebowałem na szybko przeinstalować system, i nie było problemów. Nie rozumiem też jednej rzeczy, skoro nie jesteś użytkownikiem logout.pl to po co się wypowiadasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach