Masa22 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2009 Nikt nie jest w stanie odpowiedziec mi na to pytanie A wiec kupilem serwer dedykowany w ovh lecz sprawa sie ma tak mam shoutcasta i teraz chce wstawic statystyki na strone Warning: fsockopen() function.fsockopen: unable to connect to MojeIP:9020 (No route to host) in /home/radio/domains/radio.pl/public_html/staty2/1.php on line 28 No i taki blad. Za kazdym razem. Nie wiem czy mam cos zablokowane w php czy to wina hosta ;/ no naprawde. Glowie sie nad tym i glowie...dziwny ten blad szczegolnie z tym no route to host...to jakby wina ovh ? zepsuty serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2009 Nikt nie jest w stanie odpowiedziec mi na to pytanie Zmień znajomych B) Warning: fsockopen() function.fsockopen: unable to connect to MojeIP:9020 (No route to host) in /home/radio/domains/radio.pl/public_html/staty2/1.php on line 28 Nie "zepsuty serwer" tylko "zepsuty administrajtor" - naucz się czytać komunikaty błędów, one naprawdę chcą Ci coś przekazać. Pokolorowałem przyczynę Twojego problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Masa22 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2009 No ale nie rozumiesz ze IP jest w porzadku taki shoutcast istnieje po prostu. i nic. Nie chce polaczyc i tyle. Tak samo mialem problem z transcodingiem ze pisalo iz error bledny. Mimo ze pisalem nawet i localhost i dupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach