marczak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 Witam serdecznie, Mam pewien problem, gdyż wczoraj robiłem formata znajomej. Jednak przypomniała sobie, że nie zgrała sobie ważnych dokumentów, które są jej potrzebne bardzo. Moje pytanie jest takie. Jakim programem mogę odzyskać dane ?? Aktualnie próbowałem easy recovery, jednak pliki się odzyskały, z tym, że w plikach .doc są krzaki. Znacie może jakieś inne programy?? Dzięki wielkie za odpowiedź. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 Witam serdecznie, Mam pewien problem, gdyż wczoraj robiłem formata znajomej. Jednak przypomniała sobie, że nie zgrała sobie ważnych dokumentów, które są jej potrzebne bardzo. Moje pytanie jest takie. Jakim programem mogę odzyskać dane ?? Aktualnie próbowałem easy recovery, jednak pliki się odzyskały, z tym, że w plikach .doc są krzaki. Znacie może jakieś inne programy?? Dzięki wielkie za odpowiedź. Pozdrawiam moze back2life - malutki i tani programik, ale kilka razy juz pomogl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 Ja ze swojej strony mogę polecić oprogramowanie Stellar. Trochę kosztuje, ale ze wszystkich tego typu programów, jakich miałem okazję używać, te dawały najlepsze wyniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 a coś tańszego, darmowego ?? Potrzebuje odzyskać same dokumenty ok 10 plików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 A może R-Studio ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2009 zaraz sciągne i przetestuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2009 GetDataBack Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach