kamilek 20 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2009 Że ja się wtrącę - jak się to ma do tej sytuacji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2009 Że ja się wtrącę - jak się to ma do tej sytuacji ? Ano tak, że w dyskusji z klientem group5 zastosował chwyt niezgodny z prawem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2009 No raczej nie, bo: @eKino.Tv Na potrzeby testów nie rozdaje danych osobowych, i widać dobrze w tym wypadku zrobiłem. Więc ten paragraf ma się nijak do tego przypadku. @eKino.Tv sam przyznał, że wprowadził fałszywe/niepoprawne dane osobowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2009 Tak, ale prawo odnosi się do ogólnej zasady. A poza tym, w momencie gdy group5 podawał te dane nie miał tak na prawdę pewności co do ich prawdziwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość group5 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2009 Nie no troll niesamowity - już o tobie pisałem @Krokodylu w temacie dywagacje. A poza tym, w momencie gdy group5 podawał te dane nie miał tak na prawdę pewności co do ich prawdziwości. jan kowalskiartooro24@o2.pl owocowa 13, pieklo, pomorskie, 00-666 Poland 888999000 Miałem 100% pewność co do nieprawidłowości tych danych. A jak ty nie masz to polecam wsiąść w samochód i udać się pod podany adres - i jak wrócisz już stamtąd to może przestaniesz trollować w tematach związanych z group5.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kom4r 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2009 http://maps.google.com/maps?f=q&source...=15&iwloc=A Z kodem mógł się pomylić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość group5 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2009 Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2009 Nie no troll niesamowity - już o tobie pisałem @Krokodylu w temacie dywagacje. Miałem 100% pewność co do nieprawidłowości tych danych. A jak ty nie masz to polecam wsiąść w samochód i udać się pod podany adres - i jak wrócisz już stamtąd to może przestaniesz trollować w tematach związanych z group5.pl. Tak się akurat zabawnie składa, że kwestiach prawnych nie opiera się na własnych przekonaniach a na twardo potwierdzonych faktach. Poza tym pierwszą zasadą trollowania jest personalne atakowanie drugiej strony (vide "Nie no troll niesamowity") Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2009 kosz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach