mr.suchy 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Tylko mi nie działa s2.masternet.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Coś hetzner szwankuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinoslaw 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Qrde ostatnio tak jakby często coś się dzieje ;/ Mam nadzieje że teraz to już raz na długi czas ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkdevil 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Mi tez s2.masternet.pl nie dziala . Ich strona glowna,phpmy admin ani www. Calosc laduje sie po 10 minut ,a do FTPa polaczyc sie w ogole nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Panowie spokojnie proszę, firma nie upada ;-P W całym Hetzner coś się dzieje, cierpliwości proszę. A tak dla zniecierpliwionych to już lada tydzień kolokujemy się z własnym sprzętem w Krakowie w szara.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Adrian ooo.. heh oferta zostaje? Będzie do wyboru lokacja? Startujecie z resellerami czy coś? ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2010 A tak dla zniecierpliwionych to już lada tydzień kolokujemy się z własnym sprzętem w Krakowie w szara.net Jak najbardziej gratuluję słusznego wyboru A więc nie tylko z nami Niko tak aktywnie się kontaktuje ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach