damien 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 Witam! Mam problem z ustawieniem rekordów MX domeny, która jest na serwerze DNS masternet.pl. Rekordy jakie potrzebuję ustawić dla usługi Google Apps, czyli: 1 aspmx.l.google.com. 5 alt1.aspmx.l.google.com. 5 alt2.aspmx.l.google.com. 10 aspmx2.googlemail.com. 10 aspmx3.googlemail.com. 10 aspmx4.googlemail.com. 10 aspmx5.googlemail.com. Jak to zrobić? Co mam wpisać w polach Nazwa hosta i Wartość główna? W pierwszym wpisuję te cyferki a w drugim adresy, z kropkami na końcu i bez nich. Ciągle nie wchodzi. Chciałbym jeszcze usunąć rekord MX zdefiniowany przez system. A przy nim nie ma nawet ikonki służącej do usunięcia. Proszę o pomoc. [edit] Dobra, już wiem, że te cyferki mają być również wpisane w polu wartości, ale co w hoscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 Mam problem z ustawieniem rekordów MX domeny, która jest na serwerze DNS masternet.pl. To forum NIE JEST oficjalnym kanałem wsparcia technicznego firmy Masternet. Nie sądzisz, że znacznie lepiej, a przede wszystkim znacznie rozsądniej byłoby się skontaktować z Biurem Obsługi Klienta firmy z której usług korzystasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damien 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2009 Kontakt z BOK swoją drogą. Zależy mi na czasie, a jak wiadomo, nikt w niedzielę wieczorem nie pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach