Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 Panowie, mam mały kłopot z przedłużeniem domen w OVH. Ponad 2 dni temu opłaciłem rachunek, ale o przedłużeniu ani widu, ani słychu. Zgłaszałem problem poprzez support mailowy, ale na razie nic to nie pomogło. Jak można ich jeszcze ponaglić do wzięcia się do roboty? Za 2 dni kończy mi się domena... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 jak go opłaciłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 jaką drogą płaciłeś? oni mają długi ogon w księgowaniu wpłat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 Jak w banku to poczekaj jeszcze trochę...... Mi np. do Helionu kasa 4 dni szla.. Swoją drogą to trzeba bylo wcześniej o tym pomyśleć a nie ryzykować i przed samym weekendem płacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 Poszło przez iPKO, info o opłaceniu dostałem po kilku godzinach. W końcu dostałem odpowiedź od BOKu: Jak już Pana informowałam obie domeny zostały już odnowione, trwa generowanie fakturt vat (do 5 dni), po jej wygenerowaniu data w mnagerze v3 zostanie zaktualizowna (regulamn). No, to chyba nie jest najgorzej. Whois pokazuje ostatnią modyfikację dnia: 2009.08.20 13:12:13 Tylko, że modyfikacja mogła oznaczać ukrycie danych osobowych, eh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 Musisz zaczekać domenę ci przedłuż jak wystawia fakturę VAT wtedy w panelu będzie widoczna data kolejnego okresu rozliczeniowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach