masteron 6 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Chyba się zrobiło zero frontów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr.suchy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 żal i tyle. Dzieci się podnieciły i tyle ehh szkoda słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masteron 6 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2009 Pomysł był dobry. Byli też chętni tylko @Lian_Hikari się wyłamał i zaczął ludzi przeciągać na swoją stronę, a potem zniknął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ris 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2009 żal i tyle. Dzieci się podnieciły i tyle ehh szkoda słów Nie do końca tak Raczej chodziło o to, że nie wszyscy zrozumieli to co ja wymyśliłem. Mieli inne wyobrażenie. @Lan_Hikari ludzi przeciągną do siebie i co tam się dzieje to nie wiem. Na pierwszym kanale #livenode jeszcze niedobitki są B) Mamy problem z mailmanem. Zatem nie czekaj na *coś* zakładaj temat na mailman i działaj @Milosz co z tym mailman ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach