Adami 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 Witam, Zauważyłem dzisiaj że do OVH niektórzy użytkownicy strasznie gubią pakiety..? Wie może ktoś co jest grane? jakaś awaria? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 W Amsterdamie jakies problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 no to ładne ma problemy bo mi działa na neti OK kumpel ma netie i ma straty...? trochę to dziwne jak dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 Dziwne, na wszystkim co idzie przez pl-ix powinny byc problemy. Na TP dziala ok bo TP idzie przez Frankfurt. Ewentualnie moze miec serwer w starej serwerowni w Paryzu, bo te ida przez Frankfurt. UPDATE: przekierowali przez Frankfurt i dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 Mały offtop, orientuje się ktoś kiedy oni mają vpsy wprowadzić ? bo na forum szukam i szukam i nic nie znalazlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 via tpnet jest ok, lecz np. via atm to leży właściwie kompletnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach