Diwi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2005 Witam. Chciałbym przedstawić nowe narzędzie do sprawdzania pozycji w wyszukiwarce google. http://diwi.pl/sprawdzanie_pozycji/ jeżeli można to prosiłbym o raportowanie wszystkich błędów które wychodzą podczas sprawdzania pozycji. Narzędzie przeszukuje do 1000 pozycji. Jeżeli wszystko będzie dobrze działać i nie będzie żadnych problemów to byc może udostępnie kod źródłowy chociaż przymierzam się do zrobienia polskiej wersji narzędzia DP (tylko dla polaków ) Pozdrawiam Wysłany Sob Wrz 10, 2005 9:43 pm: W najbliższym czasie mogą wystąpić problemy i będzie wyświetlany komunikat o tym iż strona nie jest w pierwszej 1000 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BPL 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2005 Strona nie znajduje się w pierwszej 1000 wyników Mimo ze jest pierwsza do bani... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gt8 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2005 U mnie jest ok - strona faktycznie jest na 4 miejscu w googlach jak i w twoim skrypcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diwi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2005 Cóż już wiem w czym problem . Czasami narzędzie działa poprawnie a czasami nie (przez ok 1-2 godziny). Pracuje nad rozwiązaniem . Narazie narzędzie jest wystawione do beta testów tak aby wychwycić wszystkie błędy . Pozdrawiam Wysłany Nie Wrz 11, 2005 1:38 pm: Ok teraz skrypt powinien już działać poprawnie problem został rozwiązany . Niestety może się to wiązać z wydłużeniem czasu działania skryptu Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2005 Niestety może się to wiązać z wydłużeniem czasu działania skryptu No bardzo sie wyyyydluzylo chyba, bo ja czekam juz ok. 3 minut, a przy moim laczu to duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2005 a ja sobie do swojego uzytku napisalem skaner, ktory pobiera slowa z metatagow oraz skanuje strone w onecie wp i interi (katalog polski) oraz google dziala wysmienicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2005 Serwer jest do bani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diwi 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2005 Ok narzędzie teraz powinno działać szybko i pokazywać właściwe wyniki. P.S To nie wina serwera . Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach