is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Czy to jest jakaś zmiana (bug) czy ja mam coś namieszane u siebie, że w najnowszej wersji FF zamiast title (po najechaniu kursorem na linka) widzę mały prostokącik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Czy to jest jakaś zmiana (bug) czy ja mam coś namieszane u siebie, że w najnowszej wersji FF zamiast title (po najechaniu kursorem na linka) widzę mały prostokącik? U mnie jest normalnie. Na wszystkich stronach tak masz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 u mnie też wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Gdybym nie miał na wszystkich, to bym nie pisał o problemie Dziwna sprawa - pojawiła się po update FF. Usunąłem też wszystkie pluginy, ale bez rezultatu. Ale na pewno macie 3.5.2? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Gdybym nie miał na wszystkich, to bym nie pisał o problemie Dziwna sprawa - pojawiła się po update FF. Usunąłem też wszystkie pluginy, ale bez rezultatu. Ale na pewno macie 3.5.2? tak. jaki masz system? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 xp... Używam ff od kiedy pamietam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Też używam 3.5.2 Może jakiś dodatek coś kaszani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Odinstaluj ff i na nowo zainstaluj możesz tez osunąć klucze z rejestru i wtedy zainstaluj na nowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Może jakiś dodatek coś kaszani. Przecież napisał, że je wywalił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Dobra, przerzucam się na IE ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Też używam 3.5.2 Może jakiś dodatek coś kaszani. Dziwna sprawa - pojawiła się po update FF. Usunąłem też wszystkie pluginy, ale bez rezultatu. może ponownie zainstalować ff? ja używam debiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 FF3.5 miał być rewolucją, a okazał się niewypałem. Myślałem, że po wyjściu tej wersji przesiądę się z Opery na FF, ale po przetestowaniu dochodzę do wniosku, że twórcy FF poszli drogą podobną do obranej przez twórców IE (poza niewielkim poprawieniem dostosowania do standardów), czyli drogą tworzenia problemów. Dlaczego Firefox do wszystkiego potrzebuje "wtyczki", które przy niemal każdym apdejcie trzeba też apdejtować, a do tego niektóre przestają z nowszą wersją przeglądarki działać? Przynajmniej połowa tych rzeczy w Operze działa "z automatu"... Poza tym FF stał się trochę za duży, za ciężki i za wolny. Czekam na Operę Turbo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Firefox 3.5.x to tragedia... krztusi się, po świeżym otwarciu po restarcie kompa trzeba czasem zamknąć i od nowa otworzyć, bo nie idzie pracować.. Flash jakoś go spowalnia, przewijanie ekranu skokowe.. to tragedia z niecierpliwością czekam na stable Opery 10... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Ja tam nie narzekam. Działać ... działa. Jest wygodny ... jest. Chociaż swoją drogą muszę się zgodzić, że FF stał się takim potworem. Taki ...ee cPanel! ;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DamianM A-H Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 A ja lobię FF ale update nie robiłem.... Sarafi lepsza ale już się przyzwyczaiłem do FF i nim częściej przeglądam stronki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Ja używam nadal silnika FF2 - 2.0.0.20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misioN 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Zrobiłem kilkanaście minutek temu update i wszystko jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statnet 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 u mnie tez problem z title, strasznie wkurzające edit: u mnie problem rozwiązałem instalując najnowsza wersje google toolbar: www.google.com/toolbar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 Tez to rozwiazalem w ten sposob (przez przypadek, bo PR nie pokazywalo ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 U mnie wersja 3.5 do tego kilka wtyczek działa bardzo dobrze, nie mam żadnych problemów, a zawsze mam po 30 zakładek i wszystko śmiga szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach