wesolak 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2009 Witam, poszukuję jak najmniej awaryjnego serwisu gdzie za darmo zaparkuję domenę. Opcja która MUSI być dostępna to Przekierowanie zaparkowanej domeny na inny URL. No-ip (trzeba płacić), afraid (przekierować da radę tylko subdomene a nie główną domenę), freesgh (nigdzie nie widzę tej opcji...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Ewentualnie za kasę ale wtedy musi być w PL i płatność w złotówkach. Cena myślę zbliżona do xxl-web.com. Niestety u nich także nie widziałem tej opcji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 w dhosting można dodawać przekierowania domeny na inny url. wystarczy, że trzymasz u nich domenę, nie trzeba od razu kupować hostingu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Ale muszę kupić u nich domenę? Bo już mam kupioną w home.pl... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 wystarczy, że przetransferujesz ją do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 wystarczy, że przetransferujesz ją do nich. Orientujesz się ile kosztuje transfer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Orientujesz się ile kosztuje transfer? Jeżeli rejestrowałeś domenę bez promocji lub w promocji ale dawniej niż rok temu to transfer jest darmowy, w przeciwnym wypadku musisz spojrzeć w regulamin promocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Musiałbym im zapłacić tyle co przedłużenie więc się nie opłaca. Znowu punkt wyjścia - poszukiwanie serwera dns. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Musiałbym im zapłacić tyle co przedłużenie więc się nie opłaca. Znowu punkt wyjścia - poszukiwanie serwera dns. tak czy tak później będziesz musiał przedłużyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 tak czy tak później będziesz musiał przedłużyć Przedłużać jeżeli nie chcę, nie muszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2009 Temat do zamknięcia, 3 osoba z pomocy Home w końcu mi pomogła:P i jednak da się zrobić przekierowanie w ich panelu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach