kamilek 20 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 rzal i bul, dodam, iż tekst u nas wisi ~12 miesięcy... @najdmen pisz poprawnie - § 2.8 Staramy się unikać literówek oraz błędów ortograficznych i stylistycznych. Jeśli takie popełniłeś popraw je klikając przycisk "Zmień". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 @najdmen pisz poprawnie - § 2.8 Staramy się unikać literówek oraz błędów ortograficznych i stylistycznych. Jeśli takie popełniłeś popraw je klikając przycisk "Zmień". coś mi się wydaje, że to było celowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 @najdmen pisz poprawnie - § 2.8 Staramy się unikać literówek oraz błędów ortograficznych i stylistycznych. Jeśli takie popełniłeś popraw je klikając przycisk "Zmień". Spokojnie, chodziłem do szkoły, poczytaj więcej forum a zobaczysz, że to dosyć popularny zwrot jako określenie nędzy i rozpaczy ... A regulamin WHT znam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilek 20 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Spokojnie, chodziłem do szkoły, poczytaj więcej forum a zobaczysz, że to dosyć popularny zwrot jako określenie nędzy i rozpaczy ... A regulamin WHT znam ... Na to też jest paragraf § 2.11 Nie piszemy slangiem, który ostatnio jest popularny w internecie np.: tesh, jush itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2009 Dobrze, że "tupet" i "heh" nie zabronili ; )P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach