maxbmx 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 "Too many open files in system" nie dziala mi żadna strona, czy tylko u mnie tak jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 u mnie wszystko działa ok @@ już nie działa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Oj :/ You don't have permission to access / on this server. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
simonszakanen 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Forbidden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 juz dziala pewnie Malu cos robil na serwerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 No niby działa tylko, że: Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Witam! Sytuacja już "ogarnięta". CO do MySQL -> pady były związane z moimi restartami. A co do faktycznego problemu - tak jak podali klienci. Zbyt dużo otwartych plików - aktualnie został ustalony zaporowy limit. Więc ten problem został z pewnością wyeliminowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Leży.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Awaria serwera - jesteśmy w kontakcie z serwerownią. Poinformuję jak to się rozwinie. @Edit Już wszystko działa prawidłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek1234 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 coś nie bardzo działa, gdyż u mnie na dwóch blogach wordpressa "Error establishing a database connection" (jeszcze przed chwilką wszystko działało) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 Restartowałem MySQL - gdyż był jakiś problem z zamykaniem połączeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2009 coś nie bardzo działa, gdyż u mnie na dwóch blogach wordpressa "Error establishing a database connection" (jeszcze przed chwilką wszystko działało) http://forum.progamela.net/ u mnie kek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek1234 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2009 nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hemi 20 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2009 Potwierdzam, nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2009 Mi tam dziala Chyba wylapaliscie jakis reload Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2009 A jakie macie łącze? Bo dzisiaj mogły być ew. problemy z dialogu, sprawdzałem na looking glass i pingowało bez problemów, a z dialogu nie dawało rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2009 MySQL padł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WPNJ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2009 Już stoi chyba P.S. Kurcze nową stronę i ofertę mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kerios83 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 No i pad... dziś przez ładnych kilka godzin nie można dostać się na stronkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 Z tymi godzinami to chyba przesadziłeś Choć sam pad potwierdzam. Niestety nie zwróciłem uwagi na moment w którym padło, ale wydaje mi się, że po 20. EDIT: padlo o 20:20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duna 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 Padlo jakies 20 minut temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 Pada i wznawia się co chwilę .. Parę dni temu poinformowali, że w firmie zmienia się co nieco i mogą być jakieś awarie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Guitar Guy 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 Grrr... Leży i nie wstaje akurat kiedy bardzo potrzebuje :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2009 Gra już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach