Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Wypowiedź skierowana do administracji forum. Piszę w sprawie tematu "Własne datacenter - szacowanie kosztow". To, że jeden dzieciak zaczął robić flejma to chyba jeszcze nie powód żeby temat zamykać. Przecież wystarczy śmieciowe wypowiedzi przenieść tam gdzie ich miejsce - czyli do kosza. Dyskusja momentami była ciekawa i wydaje mi się, że nie ma sensu zabraniać jej kontynuowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Wypowiedź skierowana do administracji forum. Piszę w sprawie tematu "Własne datacenter - szacowanie kosztow". To, że jeden dzieciak zaczął robić flejma to chyba jeszcze nie powód żeby temat zamykać. Przecież wystarczy śmieciowe wypowiedzi przenieść tam gdzie ich miejsce - czyli do kosza. Dyskusja momentami była ciekawa i wydaje mi się, że nie ma sensu zabraniać jej kontynuowania. Dla mnie poziom dyskusji byl niski ale ok - zaraz posprzatam i odblokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Małota 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2009 Dla mnie poziom dyskusji byl niski ale ok - zaraz posprzatam i odblokuje Poziom był niski ale mimo wszystko kilku wartościowych wypowiedzi można się tam doszukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ris 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2009 Ja również uważam, że to ciekawy wątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach